Vukadin Vukadinović: Grobari da zagrme, Partizan da da gol u prvih desetak minuta…

Vukadin Vukadinović sa velikim uspehom već osam godina igra u Češkoj

Iskusni srpski internacionalac Vukadin Vukadinović, koji je trenutno na pozajmici u Zlinu veruje da Partizan ima velike šanse za plasman u osminu finala.

On ipak tvrdi da u šampionu Srbije moraju da budu oprezni, jer je Plzenj ekipa koju krasi jak kolektiv koji je dugo zajedno i koji se dobro poznaje.

– Partizan mora da iskoristi to što će prvi meč igrati kao domaćin, a ukoliko budu pune tribine to će biti još jedan veliki motiv za njih. Plzenj nije navikao da igra u takvoj atmosferi. Ukoliko iskoriste zbunjenost koja će svakako biti prisutna među igračima Plzenja u prvih desetak minuta i postignu gol biće im otvoren put ka plasmanu u narednu rundu. Znači Partizan mora igrati ofanzivno od samog starta ukoliko želi da dođe do željenog rezultata – rekao je u telefonskom razgovoru Vukadin Vukadinović.

Plzenj nije nimalo naivna ekipa što govori da su bez poraza u prvom delu sezone?

– Plzenj ima odličnu ekipu. I pored toga što nemaju tako veliki budžet za dovođenje igrača kao što je to slučaj sa Spartom i Slavijom, oni su stalno u samom vrhu i poslednjih nekoliko godina igraju ili u Ligi šampiona ili u Ligi EvropeMislim da će teško ko uspeti da ih stigne i da će ponovo osvojiti titulu.

Izvor :Sportski žurnal