Vujošević počasni građanin Sarajeva. Dule : Možda ću posthumno i u Beogradu to da postanem

Danas sport piše…

Selektor košarkaša Bosne i Hercegovine Duško Vujošević biće proglašen počasnim građaninom Sarajeva, prenosi Mondo.ba.

Gradske vlasti u Sarajevu odlučile su da dodele ovopriznanje nekadašnjem treneru Partizana kao znak zahvalnosti za sve što je uradio za košarkašku selekciju BiH.

Vujošević je ovaj potez sarajevskih vlasti prokomentarisao u intervjuu za „Sport klub”.

„To je prvi put u mom životu da me neki grad proglašava počasnim građaninom.Možda ću posthumno i u Beogradu to da postanem, ali za života je to Sarajevo„,reagovao je na ovu vest u svom stilu bivši trener Partizana.

Jedan komentar

Ostavite komentar
  1. Ova “nagrada” i jel'te, “laskavo” (:he-he-he:) “priznanje” ponajprije razotkriva i opisuje karakter “šeher”-darodavca, a i samih laureata. Pogledajte samo u kakvom se “probranom” društvu “srboljubaca”, ranijih laureata, sarajevskih hairli “graDŽana/graDŽanki” našao “naš” terazijski Montenegrinac Dule (antisrpstvo je “crvena nit” koja povezuje sve “počasne” hairli-graDŽane): – Nataša Kandić, – Sonja Biserko, – Petar Luković, – Bernar-Anri Levi, – Kristijana Amanpur, – Valentin Incko, – Florans Artman, – Oto fon Habzburg, – Tadeuš Mazovijecki… Alal ti plajvaz, Vujoševiću, perfidni Milov i Bakirov jovo-kapičićevski Montengrinče! No, teško da ćeš takvo priznanje da dobiješ od Srba u Beogradu. Jedino ako dođe neka nova okupacija Srbije. A da probaš možda u tvom montenegrinskom Titogradu? Prištini? Zagrebu? Kada (i ako) Srbi potpuno izgube pamet – i počasnim graDžanima/graDžankama Beograda proglase gebelsovske antisrpske propagandiste, Kandićku, Bi-serku, Amanpurovu, Lukovića, Anri Levija, Incka, Habzburga, Artmanovu ili npr. Balašvića, Jovu Kapičića… – onda se i ti možeš nadati sličnoj nagradi. Do tada, uživaj u svom novom, “uglednom” srbomrzilačkom “šeher” društvancu.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *