Vujošević blokirao Partizan

Tekst Večernje novosti

TAMAN pošto se oslobodi jednog duga iz ranijih vremena, uprava Partizana mora da rešava sledeći, jer se prethodna potraživanja nižu kao na traci.

Naime, samo nekoliko dana pošto su crno-beli uspeli da odblokiraju račun koji je bio u blokadi zbog finansijskih potraživanja sadašnje Ekspo banke, nasleđenih kupovinom Marfin banke, koja je preuzela Centrobanku, svojevremenog potpisnika ugovora o kreditu, u klub iz Humske stigla je zabrana Košarkaškog arbitražnog tribunala FIBA (BAT) registrovanja igrača zbog neizmirenih dugovanja bivšem treneru Dušku Vujoševiću.

Bar dosada, bez obzira na to što je nastupila pomenuta blokada od Vujoševića, ako je verovati učinjenom u prethodnom periodu, uprava se prilično dobro rve sa svim nasleđenim finansijskim problemima, kojih nije baš malo. Naprotiv. 

Podsećanja radi, u decembru 2017. blokada BAT je skinuta isplaćivanjem duga Kevinu Džonsu (oko 30.000 evra), polovinom prošle godine izmirena su potraživanja prema Edi Muriću (150.000) i Marku Čakareviću iz njegovog prvog boravka u Partizanu, dok je pred kraj pretprošle godine potpuno saniran dug prema Dejanu Musliju.

U međuvremenu, dok su rešavali pomenute probleme i servisirali tekuće troškove, crno-beli su uspeli da isplate ranija potraživanja bivših članova Partizana, Andreja Milutinovića, Aleksandra Rašića, Džamara Vilsona, Branislava Đekića, Nikole Pešakovića i Nemanje Bešovića, koji više nisu na listi poverilaca kluba iz Humske.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *