Vučelić: Znamo šta Cigani misle o nama, a Grobari pričaju gore o Partizanu od njih

Telegraf sport piše…

Predsednik FK Partizan, Milorad Vučelić, imao je buran nastup u klupskoj televizijskoj emisiji “Partizanov vesnik”.

Jasno je Vučelić u izjavama aludirao na Dragana Đurića i Nenada Bjekovića, kao bivše čelnike koji koriste svaku priliku da žestoko kritikuju klub.

– Zvezda nam je stari rival, ali je novi problem što takozvani partizanovci stavljaju klipove u točkove, salonski partizanovci… Ističu se, posle svake krize u Partizanu se javljaju. Neću da navodim imena, četiri imena, redovno su tu – počeo je priču Vučelić.

– Ima još jedna stvar, Zvezda ima instituciju legendi. Zna se koliko je tačno legendi, Zvezdinih zvezda, a Partizan, kada se neko promoviše u javnosti i kritikuje, on se uvek promoviše u legendu Partizana. Onda imaš situaciju, Radomir Antić, sigurno zaslužuje poštovanje zbog urađenog, institucija je, i uvek govori pozitivno o klubu bez obzira na krizu.

– On dobije mali deo u novinama, a kada se legenda rukovodilačka ili bilo koja javi, dobija cele strane. Vermezović, takođe dobije malu fusnotu, a neko drugi celu stranu.

Napravio je Vučelić još jednu navijačku paralelu sa Crvenom zvezdom.

– To što o nama misli cigani, i grobari o ciganima, zna se… Ali je dobro da nekad gore govore o Partizanu oni koji su grobari, a kad osvojite duplu krunu, ne nađu za shodno da čestitaju.  Tada im je dan žalosti, ni ne upute čestitku.

2 komentara

Ostavite komentar
  1. Vucelicu kada cete ti,vazura i Ilijev da nas oslobodite vasih (NE)sposobnosti i pustite da se izabere nova uprava bez vas,bjekovica,djurica i ostalih lopova koji su unistili klub.Ajde malo o tome,ti i tvoj pantic a ne samo o 200 emisija za tri godine,kao da je bilo 2000 mos misliti…Pa tako “komplikovanih” emisija mos napraviti po jednu svaki dan,cudna mi cuda…

    • Kao prvo 3 godine imaju 1095 dana i , a kao drugo ovih 200 emisija u tom periodu i jeste puno i govori o istrajnosti i posvecenosti, svaka cast Panticu i kada mu se sin razboleo i kada je prolazio kod najteze trenutke u zivotu on nikada nije ni pomislio da prestene da radi i da snima, vec je javljao ako nije u Srbiji i iz Amerike i iz Spanije. Ako ti se emisije ne svidjaju onda nemoj ni da ih pratis.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *