VLADIMIR LUČIĆ : Ako se vratim u Partizan, voleo bih da to bude dok sam u punoj formi

Bivši kapiten košarkaša Partizana, a sada krilni igrač Bajerna, Vladimir Lučić, rekao je da bi voleo da se vrati među crno-bele

Lučić je sa crno-belima osvojio tri titule šampiona naše zemlje, zatim dve ABA lige kao i dva nacionala kupa.

– Ne razmišljam mnogo unapred. Ovde sam dugo, generalno sve ide kako treba i zato sam i produžio ugovor. Imam dvoje dece i u Minhenu imamo sve što nam je potrebno za lagodan život. Videćemo kako će dalje sve ići – rekao je Lučić u intervjuu za Sportklub, a onda se dotakao Partizana i spekulacija o povratku u svoju najveću ljubav.

– Ako se vratim u Partizan, voleo bih da to bude dok sam u punoj formi, da budem neko ko će da doprinosi boljim igrama. Ne želim da sam tu samo da ispunjavam broj i živim na nekoj staroj slavi. Beograd je moj rodni grad i u Partizanu sam proveo najlepše godine u karijeri, posebno u sezoni kad sam bio kapiten. Svi smo bili sličnih godina, imali smo zajednička interesovanja, družili se i van terena… Sa celom tom ekipom sam u kontaktu i dalje. Ne znam šta će se u budućnosti dogoditi, ali ako se budem vraćao u Srbiju, to će biti samo zbog Partizana– zaključio je Lučić.

Izvor Informer