VK Partizan: Hoće da nas uguše!

Mondo sport piše…

Halo, Šole, Jelenić ovde. Samo da ti kažem da je upravo završen sastanak sa ljudima iz Opštine Voždovac i da su nam da li besplatne termine za pripreme ženske reprezentacije na bazenu Banjica“.

Šoštar: “Halo, Viktore, pa kako sad to? Znaš da mi imamo papire… Zovem te za 5 minuta“.

Posle manje od pet minuta, Šoštar zove Jelenića. Predsednik Vaterpolo saveza Srbije je sada nedostupan. Ponovio je poziv nekoliko puta. Isti ishod. Jelenić je nedostupan…
………………..

U ponedeljak uveče, iz Vaterpolo saveza Srbije, medijima je prosleđeno saopštenje o tome kako je opština Voždovac, odlukom opštinskog veća od 1. juna, dodelila nacionalnom savezu besplatne termine za potrebe svih reprezentativnih selekcija na bazenima USC Voždovac i to šest časova dnevno, sve do 31. avgusta ove godine.

Uz saopštenje medijima je prosleđena i fotopgrafija. Stisak ruke predsednika Vaterpolo saveza Viktora Jelenića, predsednika opštine Voždovac Aleksandra Savića i direktora “USC Voždovac” Dragana Životića.

Ova vest i odluka bi prošli neopaženo da danas nije reagovao Vaterpolo klub Partizan. Jer, vlasništvo nad bazenom, odnosno ko ima pravo upravljanja još, smatraju u Partizanu, nije rešeno.

Predsednik VK Partizan Aleksandar Šoštar rekao je danas  da “postoji intencija da se uguši najtrofejniji klub u zemlji“.

“Sada više ne postoji nikakva sumnja da ne da ne želi da se pomogne VK Partizan, već da se on uguši. Gušenjem najtrofejnijeg kluba, na ovaj način, dovodi u pitanje i budućnost našeg vaterpola”, rekao je Šoštar na vanrednoj konferenciji za novinare.

On je rekao da je šokiran što se Vaterpolo savez Srbije i njegov predsednik Viktor Jelenić stavio na suprotnu stranu od svoje članice.

Bio je šok za sve u klubu da se predsednik naše organizacije direktno opredelio u toku trajanja sudskog procesa da stane na stranu koja nije iz njegovog sporta ne čekajući da se taj proces završi. Mi od ovoga nećemo odustati“, više puta je ponovio Šoštar.

Krajem marta ove godine, Opština Voždovac je na svom sajtu objavila da se “Sportski centar Banjica, posle 25 godina, vratio pod okrilje Opštine Voždovac”.

Svih ovih godina, Partizan je upravljao bazenom, održavao ga, ali su se dugovi nagomilavali. Tek, Opština Voždovac se pozvala na odluku Apelacionog suda iz 2016. godine i saopštila da se bazen “vraća pod njeno upravljanje”.

Vaterpolo klub Partizan sa tim se ne miri.

Povodom alarmantne situacije u Vaterpolo klubu Partizan, poslednjih dešavanja vezanih za status bazena Banjica, izjava predsednika opštine Aleksandra Savića i informacija da USC “Voždovac” upravlja bazenom, VK Partizan je u utorak u 11 časova u pres centru Udruženja novinara Srbije (Knez Mihajlova 6) organizovao konferenciju za medije na kojoj će izneti svoj stav i informacije po ovom pitanju.

Uskoro opširnije…

 

2 komentara

Ostavite komentar
  1. sta se cudi to je jedan zajednicki poduhvat,covic terzic jelinic.cudio sam se da je partizan pristao da jelinic bude predsednik.kad je postao kazem ja mojoj zeni sad ce da radi isto kao covic nije dugo proslo on je vec poceo.iz njegovih izjava iz proslosti sam video da covek bolestan zvezdas ne neki normalan .on je zaslepljen nista ne vidi sem zvezde i ici ce preko leseva kao covic

    • Ama ljudi moji nije u pitanju ni jelenic,ni pudlica iz zeleznika ni polupismeni doktor tvorzic,to su samo pioni ki mil vucica.Dok nama Grobarima to ne bude jasno,bice nam ovako.Po cenu da budem dosadan,ponovicu,SVAKO KO ZAOKRUZI SNS ILI VUCICA,na bilo kakvim izborima,a kaze za sebe da je GROBAR,bolje da stavi ruku na panj i odsece je.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *