Vitas deluje kao praćka, tetovaže su mu naročita pasija

Uroš Vitas pojačao je nedavno konkurenciju u defanzivi Partizana, Savo Milošević ga vidi kao vredan dodatak za ekipu, a eks fudbaler Radničkog, Rada, Genta, Mehelena imaće priliku da pokaže šta zna već  protiv Radnika, naravno ukoliko bude dobio šansu.

Vitas je i pre debija za crno-bele imao “vatreno krštenje” u novom ruhu pošto je ispozirao klupskom fotografu, od glave do pete obučen u prepoznatljivu kombinaciju.

Inače, na kontrolnom pregledu i testovima, kao i na prvim treninzima pokazao je zavidnu fizičku pripremljenost, deluje spremno i zategnuto što se može prepoznati na prvi pogled.

Novi igrač Partizana je veliki tatu fan, tetovaže su prepoznatljiv dekor njegovog torzoa, a o jednoj se posebno pričalo prošle godine

Vitasu se u minulih godinu i po dana pomalo izgubio trag, tim pre što je u belgijskom Mehelenu doživeo povredu ukršenih ligamenata kolena, te je duži vremenski period proveo u oporavku i traženju nove sredine.

U februaru 2018. je potpisao ugovor sa pomenutim kazahstanskim Irtišom, u kome se zadržao do 20. januara ove godine, kada je klub napustio kao slobodan igrač, što je crno-bele, na insistiranje struke, i navelo da posegnu za njegovim angažovanjem.

Tekst preuzet sa portala Telegraf sport