Vaterpolisti slavili na Poljudu

POŠK – Partizan  5:10 (1:1, 3:4, 1:2, 0:3)

Split – Bazen: Poljud. Sudije: Franulović i Golijanin. Igrač više: POŠK 16 (1), Partizan 12 (5).

POŠK:Bratim, Ostojić 1, Bezić 2, Divković, Vukić, Penava 1, Prižmić, Gadža, Bebić, M.Divković, Žurić, Kurir 1, Sunara, Vuleta. Trener: Trumbić.

PARTIZAN: Bulajić, Andrin, Kasum 3, Korolija 1, Radulović 2, Tomić 1, Smiljević, Andrejević, Barać 1, Radanović 1, Radonjić, Branković, Vlahović, Nešić 1. Trener: Ćirić.

Partizan je ostao u igri za izbegavanje plej-auta. Protiv poslednjeg POŠK-a u Splitu su osvojeni važni bodovi, po drugi put je sastav sa Poljuda pretrpeo poraz od crno belih.

Posle izjednačene prve četvrtine u drugoj je Partizan dominirao, stekao lepu prednost igrajući vrlo dobro sa igračem više, a igrač manje je tokom čitavog susreta bio na najvišem nivou. Za tri minuta sa tri gola Beograđani su poveli 4:1. Tada su stali i dozvolili Beziću da sa dva gola smanji razliku.

Posle velikog odmora kapiten Korolija i Kasum su stvorili lepu prednost 7:4. Ublažio je to Ostojić i za poslednjih osam minuta Ćirićev tim je imao dva gola viška. Ako je dileme i bilo ona je nestala posle dve kontre Baraća i Radulovića. Sa 9:5 pet minuta pre kraja bilo je jasno da bodovi idu za Beograd. Kasum je trećim golom stavio tačku.

Izvor Sportski žurnal

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *