Vaniću, “opasni” se vežu!

Izjavi nakon utakmice gospodin Vanić da je njegova ekipa bila “opasnija” od Partizana i da su “nesrećno” izgubili u poslednjim trenucima utakmice.

Ili mi nismo gledali istu utakmicu, ili je “pod moranjem” izjaviti javnosti kako Partizan nije zaslužio pobedu svojom igrom?

Jer, da nije bilo golmana Rackova, njegove četiri bravurozne intervencije, da je sportska sreća, samo u prvom poluvremenu, pogledala Sumu ili Tavambu i da je jedna od pet-šest lopti završila u mreži ranije od 80 i nekog, gospodin Vanić bi morao pričati drugu priču.

Ovako, grubu igru, nemoć i skoro ni jedan šut na gol Partizana, “branio” je nekakvim nesrećnim sticajem okolnosti i “opasnijom” Vojvodinom na terenu.

Gospodine Vaniću, kod nas u nekim krajevima ima ona narodna:”Opasni se vežu”. U vašim očima možda ste vi to i bili ali, pokušajte da lajete i to dokazujete i u drugim utakmicama. Nema potrebe da nama namećete svoja viđenja i već čitane načine da se Partizan omalovaži a njegove pobede svedu pod “nesrećnim okolnostima”. “Opasni” budite uvek, a ne selektivno, svoju agresivnost na terenu pokažite i prema ostalima, a ne samo prema Evertonu ili Tavambi i igrajte “opasan” fudbal i tamo gde vam je zabranjeno zbog “sestrinskih odnosa”

Nas pustite, snaćićemo se mi već nekako.

SAMI PROTIV SVIH!