Utakmica broj 2- KAPITEN OLGA STEPANOVIĆ POZIVA GROBARE, BOJANA VULIĆ OBEĆAVA BORBU

Košarkašice Partizana i Crvene zvezde igraju danas (20.30, Hala sportova “Ranko Žeravica”) drugu utakmicu finalne serije plej-ofa Ženske košarkaške lige Srbije

Večeras je,  u “Hali sportova”,  na programu druga utakmica finalne serije plej ofa za žene, u kojem košarkašice Partizana žele da dokažu da su najbolje u Srbiji.Posle prve utakmice na gostujućem terenu u predgrađu, s punim pravom, naše devojke su pune optimizma i jedva čekaju da meč počne.

Osvrt na prvu i očekivanja od druge utakmice za naš sajt su iznele, kapiten Partizana Olga Stepanović, i jedna od najiskusnijih u ekipi, bivša reprezentativka Srbije Bojana Vulić

Olga Stepanović:

-Napravili smo mali korak pobedom u Železniku, sada treba da ga potvrdimo pobedom na domaćem terenu. Svesni smo da oni dolaze pod pritiskom i da ce dati sve od sebe da izjednače u finalnoj seriji. Ocekuje nas jedan težak i neizvestan meč ali u tome i jeste draž sporta!

Dođite večeras da igramo zajedno!

Bojana Vulić :

– Odlično smo odigrali u prvoj utakmici i, osim malo lošije druge četvrtine, pokazali da možemo do titule.Naše protivnice danas dolaze sa velikom dozom opterećenosti i pritiska zbog tog našeg “brejka” u Železniku, ali mi ne želimo da se obaziremo na njihove probleme.Igraćemo, kao i do sada, hrabro, jako i rasterećeno i nadam se da ćemo i večeras obradovati svoje Grobare.Naravno, pozivam ih da dođu u što većem broju a mi im obećavamo borbu do zadnje kapi znoja.