Ustanak na Banjici: Besni roditelji prekinuli konferenciju VK Partizan, uprava krivi Šoštara

Neizvesna sudbina crno-belihUstanak na Banjici: Besni roditelji prekinuli konferenciju VK Partizan, uprava krivi ŠoštaraŠta će biti s Partizanom?

Aktuelno rukovodstvo protiv legendi koje su stvarale Partizan. I atmosfera koja preti da preraste u ozbiljan sukob. Konferencija za novinare na kojoj su javnosti trebalo da se obrate predsednik Upravnog odbora Mirko Bradajić i direktorka Tatjana Rakas tako je prekinuta usled protesta besnih roditelja mladih vaterpolista.

Kako prenosi sajt Mondo, roditelji su uzvikivali “Uprava napolje” i Hoćemo promene” i lupali na staklo kancelarije u kojoj su bili Bradajić i Rakasova.

Nakon kratkotrajnog prekida, konferencija je ipak održana. I deluje da su dve strane koje pretenduju da upravljaju klubom – sve dalje jedna od druge. Podsetimo, protiv aktuelnog rukovodstva digao se prvi legendarni Aleksandar Šoštar, a za njim je usledilo i pismo bivši igrača crno-belih. Među njima su bili i Filip Filipović, Slobodan Nikić, Živko Gocić

Bradajić i Rakasova su posebno apostrofirali baš Filipovića i Šoštara.

Pričao sam sa Filipom Filipovićem, on je tražio da ode Tatjana Rakas i rekao da će on dovesti ljude u klub. Pitao sam ga koje ljude, ali nisam dobio zadovoljavajući odgovor… Drago mi je što se legende kluba interesuju za dešavanja u klubu, ali zašto se do sada nisu interesovali?”, rekao je Bradajić, a preneo sajt Mondo.

Sa druge strane, Tatjana Rakas je prst uperila ka Šoštaru.

Ovo je opustrukcija u režiji Aleksandra Šoštara. Bivši igrači su dezinformisani. Kriza u klubu je ogromna i duboka, ali ne od dana kada sam ja došla u klub, a mene je zvao Šoštar i molio da dođem. Nisam došla ovde da se bogatim ili iz nekog ličnog interesa, to je ovde nemoguće… Šoštar ne može da ode dostojanstveno iz Partizana, očigledno“, istakla je ona, a preneo Mondo.

Tekst preuzet sa portala Mozzart sport