U PARTIZANU SREĆNI POSLE POBEDE NAD KOSTARIKOM.PONOSNI NA STOJKOVIĆA

Telegraf sport piše…

Pomno u Partizanu prate dešavanja na Svetskom prvenstvu u Rusiji, navijaju za našu reprezentaciju, ali i golmana Vladimira Stojkovića, jedinog predstavnika crno-belih u taboru “orlova”.

Posle pobede nad Kostarikom, u kojoj je čuvar mreže osvajača Kupa Srbije dao veliki doprinos, u Humskoj smatraju da, i pored remija konkurenata u grupi Brazila i Švajcarske (1:1), Srbija sve drži u svojim rukama.

– Želim javno da čestitam našim reprezentativcima na pobedi, velikoj borbenosti i veoma dobroj igri na prvom meču u Rusiji. Doneli su nam veliku radost, iako sam uveren da im nije bilo nimalo lako. Nije mala stvar ostvariti pobedu na tako važnom takmičenju, o čemu svedoče i kiksevi nekih selekcija sa strašnim rejtingom. Otuda je uspeh Srbije slađi i veći i neka momci samo tako nastave – kaže za Telegraf.rs sportski direktor Partizana Ivica Iliev.

Veliki doprinos je dao i golman Vladimir Stojković, koji predstavlja klub na pravi način.

– U Stojkovića nikada nismo ni sumnjali, on je jedna od najjačih karika Srbije i našeg kluba. Svi u klubu smo izuzetno srećni i zbog pobede na startu takmičenja u Rusiji, ali i zbog našeg golmana Stojketa, koji se pokazao u sjajnom svetlu.

– Bio je na visini zadatka, svojom sigurnošću je unosio mir u ekipu, što je jako bitno na tom nivou takmičenja. Ponosni smo što na pravi način predstavlja i reprezentaciju Srbije, ali i Partizan iz čijih redova dolazi. Nadam se da je ovo bio samo početak lepih dešavanja za naš nacionalni tim i našeg čuvara mreže i da će tek da pokažu koliko zaista mogu.

Nastavak takmičenja neće biti lak.

– Koliko god sam bio presrećan i euforičan posle pobede nad Kostarikom, toliko me je oneraspoložio remi Brazila i Švajcarske. Očekivao sam pobedu Brazilaca, koja bi nama dala još jači vetar u leđa. Ipak, to je Svetsko prvensto, niko ne dolazi spuštenog garda, svi se bore za svoje zemlje. Bez obzira na sve, verujem u naše momke, jer imaju veliki potencijal i kvalitet, samim tim sve drže u svojim rukama. Nadam se pobedi i protiv Švajcarske, što će biti dovoljno za plasman u drugi krug – jasan je Ivica Iliev.