TUGA DO NEBA! Njegov Nemanja mu došao na sahranu: Fudbaler Partizana ispraća malog Dukija poslednji put

VELIKI SI ČOVEK NEMANJA !!!

Na sahranu tragično preminulog Dušana Todorovića došao je i fudbaler Nemanja Miletić koji je bio izuzetno vezan za dečaka.

Defanzivac Partizana bio je omiljeni igrač malog Dukija, a smrt dečaka duboko ga je pogodila.

Nemanja Miletić

Nemanja Miletić
Foto: Srbija Danas

Četvorogodišnji Dušan Todorović, nalazio se na lečenju u Barseloni i iznenadio je španske lekare kada je zbog fudbalera Partizana odbio ponudu da ga posete svetski asovi Mesi, Pike, Buskets i drugi.

sahrana Dušana Todorovića

sahrana Dušana Todorovića
Foto: Srbija Danas

Klinika na kojoj se maleni Duki lečio nalazi se nedaleko od stadiona Barselone, pa prvotimci tog kluba često na molbu lekara dolaze u posete mališanima. Međutim, kada su dečaka iz Srbije pitali da li bi voleo da mu dovedu Mesija, dobili su odgovor koji ih je šokirao.

– Neću njega.

Lekari su se zbunili, pa ponudili jednog drugog igrača Barse:

– Hoćeš da ti dođe Pike u posetu?

– Ne.

– A Buskets?

– Neću.

Iznenađena doktorka je onda zamolila Dušanovog oca da mališana pita – kog fudbalera hoće da vidi. Tata je pitao sina, a on kaže:

– Mog Nemanju!.

Kada je Nemanja čuo priču iz Barselone, jednostavno nije mogao da sakrije emocije… U prepiscise vidi iskrena reakcija Partizanovog defanzivca na Dukijevu želju.

– Duša moja mala! Ne mogu da verujem… Naježio sam se ceo! – napisao je Miletić u odgovoru Dukijevom ocu.

Na konstataciju da ga Dušan prosto obožava, Nemanja je uzvratio:

– I ja njega! Jedva čekam da ga vidim!

Podsetimo, slučaj Dušana Todorovića podigao je celu Srbiju za noge. Mali Duki je postao jedna od glavnih tema u zemlji u sedmici za nama, jer je baš tada saopšteno da mu je ostalo manje od nedelju dana, odnosno da će u slučaju da ne dođe do hitne medicinske intervencije u renomiranoj klinici, umreti. Uz veliku pomoć naroda iz svih krajeva Srbije, u poslednji čas prebačen u Barselonu kako bi mu u tamošnjoj bolnici bila ukazana hitna pomoć zbog tumora (neuroblastom) koji se ponovo aktivirao i izuzetno ugrozio njegov život.

Nažalost, mališan nije izdržao i izgubio je borbu za život. Fudbaler Partizana se potresnim objavama oprostio od malog Dukija.

Tekst i fotografije pruzeti sa sajta Srbija Danas sport

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *