TRINKIJERI PIJE VINO DA SE SMIRI ZBOG GROBARA: Imam samo jednu želju protiv Trenta u Pioniru!

Italijan je debitovao na klupi crno-belih u pobedi nad Megom u Sremskoj Mitrovici, a protiv Trenta u Evrokupu ima samo jedno želju…

“Imam samo jednu želju sutra – da napunimo Pionir do vrha. Ne zato što je moja prva utakmica ovde i osećam malo to, nego bih želeo da ova mlada ekipa ima podršku fanstatičnih navijača. Kako sam je osetio protiv Mege kad sam ušao na teren. To nikad u životu nisam osetio. Da sutra bude 40 minuta pakla”, rekao je Trinkijeri.

Trento od pobede nad Partizanom na startu Evrokupa nije zabeležio trijumf ni u Evrokupu, ali ni u prvenstvu.

“Ne igraju dobro, nemaju rezultate i zato su najopasniji protivnik. Uvek ista priča. Ne znaš šta mogu da igraju. Sad su doveli Krafta koji im je mnogo dao pre dve sezone, bio je pravi plejmejker, vođa na parketu. Ne znam da li će igrati. Ali, od nas zavisi”.

Trinkjeri, kao i uvek, plastično objašnjava:

“Znate, imam decu i uvek im kažem nemoj, nemoj, nemoj tako, onda se okrenem i posle pet sekundi baš to urade. Zato moramo da budemo jako oprezni. Znam da neki put moramo da prođemo i kroz teške situacije”.

Upitan da li ima tremu pred izlazak na parket Pionira, odgovorio je:

“Nemam pojma… Možda će mi biti potrebna čaša vina pre meča da se smirim. Biće to nešto posebno. Ja sam sentimentalan. Neke stvari nisu iste. Ovde trenirati nije isto kao negde drugde”.

A vino posle utakmice?

“Onda i cela flaša”, uz osmeh je uzvratio Andrea Trinkijeri.

Tekst preuzet sa portala :Kurir sport

 

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *