Trinkijeri: Pametno, agresivno, pogodili smo sve trojke…Miloje:Na podbacivanju samo Renfro nije bio iz Mege

Partizan je u 6. kolu Superlige slavio protiv Mega Bemaksa sa 90:81 i tako nastavio da gazi ka pol-poziciji B grupe. Igrači i trener „parnog valjka” su posle meča bili zadovoljni, ali je trijumf momentalno arhiviran i svi su se okrenuli meču protiv Tamiša koji je na programu predstojećeg vikenda.

Igrači oba tima posle meča
Igrači oba tima posle meča

– U pripremi za ovu utakmicu, najveći prioritet nam je bio da fizički pariramo Megi, jer samo tako mislim da možemo da dokažemo da imamo neki malo veći kvalitet od njih. Imamo četiri utakmice do kraja, to treba da uradimo profesionalno, kao i do sada i da se spremamo za plej-of – rekao je Rade Zagorac, krilo crno-belih, posle duela u dvorani „Mega factory”

Na njegove reči, nadovezao se trener Andrea Trinkijeri.

– Bila je stvar postaviti telo, biti pametan, igrati agresivnu odbranu. Imali smo jako dobrih momenata, lopta je išla brzo i na jednu i na drugu stranu. Pogodili smo sve trojke i zaslužili smo solidnu pobedu.

Andrea Trinkijeri i Dejan Milojević
Andrea Trinkijeri i Dejan Milojević

Dejan Milojević, trener Mege, čestitao je Partizanu na zasluženoj pobedi i dodao:

– Imali smo oscilacija, ali kad god smo uspeli da se približimo, napravili smo grešku, a crno-beli su to kažnjavali trojkama. Imali smo premalo raspoloženih igrača da bi se dobio ovakav tim. Međutim, na dobrom smo putu, imali smo seriju dobrih utakmica i dobrih pobeda. Sledeća utakmica je protiv Pazara. Treba to da dobijemo i uđemo u plej-of, a Partizanu želim sve najbolje u nastavku takmičenja. Bilo mi je lepo da vidim i bivše igrače Mege koji sada igraju za Partizan. Na podbacivanju samo Renfro nije bio iz Mege. Očigledno je da su mnogi dobri igrači izašli iz ovog kluba i ja sam ponosan na to.

Izvor Blicsport

Autor Vladan Tegeltija