Trinkijeri: Moramo naći energije za sutra

Partizan je teškom mukom eliminisao Borac, i plasirao se u polufinale Kupa Srbije, gde će se u subotu od 21 sat sastati sa FMP-om iz Železnika.

Trenera crno-belih Andrea Trinkijeri nije zadovoljan igrom svojih izabranika, što je slikovito i opisao.

– Očekivao sam baš ovakvu utakmicu. Kup je vrlo specifična stvar. Prva utakmica je uvek bila problematična, Borac je vrlo ozbiljna ekipa. Igrali su bolje nego mi. Na kraju smo dobili, ali je to samo rezultat, ništa drugo. Svake godine na kupu u celoj Evropi se dešavaju posebne stvari: Efes, Bajern, Virtus, Barselona – svi kući u prvoj utakmici. Ja to znam. Spasili smo se u teškoj utakmici, sve smo naopako napravili, od odbrane…I moramo da idemo dalje. Nisam zadovoljan, ali nema vremena, nema vremena. Ja sam očekivao još težu utakmicu, iskreno da vam kažem, jer znam u kom stanju je moja vojska, fale nam igrači…Sutra igramo tešku utakmicu, moramo sada naći energije za nju. Neki put je dobro da se igrači vade iz g..ana sami. Neki put, ne svaki put, rekao je Trinkijeri, a preneo Mondo.

Stefan Birčević je povredio skočni zglob, a italijanski stručnjak nije optimista da će iskusni krilni centar moći da pomogne ekipi u nastavku takmičenja.

– Možda će Lebron doći za utakmicu, Birčević – sumnjam. To je baš veliki problem, jer smo hteli rasporediti minutažu. Sad je išao na snimanje. Sumnjam, ne znam, dodao je trener Partizana.

Izvor Sportska centrala