Trinkijeri: Jako smo dobro krenuli, a onda…

Trener Partizana Andrea Trinkijeri nije u potpunosti bio zadovoljan utakmicom sa Novim Pazarom, iako su crno-beli bili više nego ubedljivi (93:67).

– Imali smo dve do tri fizički dobre utakmice. Danas je možda najgora bila, jer smo se prebrzo opustili. Jako smo dobro krenuli, a onda kada sam menjao petorke spustio se ritam u odbrani, što nas je koštalo duela u kojem smo mogli više da uživamo. Ekipa je dobro radila u poslednjih 15 dana, što se vidi po igri Jaramaza, po tome kako lopta ide… bekovi su dosta pomogli, bilo nas je sramota koliko smo bili sami. Nećemo nikada šutirati 40 trojki, ali danas je bio autobus u reketu, moralo je tako. Čeka nas jos jedna utakmica, pa plej-of gde će biti potpuno drugačije – rekao je Trinkijeri.

Bek Partizana Vanja Marinković je bio veoma kratak u analizi utakmice.

– Dobili smo zasluzeno. Dobro smo otvorili meč. Stigli su nas zbog loše odbrane i zagrađivanja. Bolji fokus u drugoj poluvremenu rezultirao je velikom razlikom – zaklkjučio je talentovani bek.

Košarkaši Partizana u poslednjem kolu ligaškog dela Superlige sastaju se sa ekipom Slobode u četvrtak u hali “Aleksandar Nikolić”.

Izvor Blicsport