Tošić počeo da trenira, a stigle i prve prognoze kada će na teren!

Telegraf sport piše…

Iskusni fudbaler još uvek radi odvojeno od saigrača, ali će se posle redovne kontrole u Nemačkoj i to promeniti

Zoran Bambi Tošić

Dobre vesti za navijače i stručni štab Partizana: Zoran Bambi Tošić je ušao u drugu fazu oporavka od operacije kolena, što znači da je počeo da trenira na terenu. Istina, iskusni fudbaler još uvek ne radi sa saigračima, već individualno trči i to pravolinijske distance, ali kako oporavak veziste ide u veoma dobrom smeru, u Humskoj veruju da će Tošić u najskorije vreme biti izbor više u rotaciji Zorana Mirkovića.

S obzirom na činjenicu kako crno-beli igraju u minulih nekoliko sedmica i u kakvoj su formi pojedini prvotimci – to je više nego dobra vest.

Početkom oktobra planirano je da Tošić u društvu doktora Partizana Ilije Rosića otputuje u nemački grad Augsburg, na redovnu i verovatno poslednju konrolu kod čuvenog doktora Urliha Beneša, koji je i izvršio hiruški zahvat na meniskusu fudbalera Partizana.

Na osnovu pomenute kontrole i pregleda biće okvirno utvđeno vreme Tošićevog povratka na teren, ali se prema nekim procena veruje da će to biti krajem narednog meseca.

Podsetimo, Tošić se povredio početkom avgusta, na prvenstvenom duelu protiv Radnika, gde mu je stradao meniskus. Spletom nesrećnih okolnosti fudbaler je na taj način ostao bez već dogovorenog transfera u tursku Malatiju, jer se na terenu u Surdulici našao silom prilika (nije trebalo da igra zbog pregovora), pošto je Partizan kuburio sa povredama nekolicine fudbalera.