Tole na Partizanovoj proslavi: ”Ovo je mnogo više od fudbala, ovo život znači”

Sportske net pišu…

Nekadašnji predsednik kluba iz Humske, a potom i Fudbalskog saveza Srbije prisustvovao je sinoć proslavi koju je Partizan upriličnio povodom dve decenije od izgradnje SC Partizan-Teleoptik.

Tole na Partizanovoj proslavi: ''Ovo je mnogo više od fudbala, ovo život znači''

Foto: Screenshot/TV Partizan
U razgovoru za TV Partizan tom prilikom, Tomislav Karadžić nije krio oduševljenje što je devedesetih godina prošlog veka realizovan ovaj grandiozni projekat, zahvaljujući kome Partizan iz godine u godinu stvara nove fudbalske asove.
Posebno je izdvojio zasluge Žarka Zečevića.
”Raduje me što prrisustvujem obeležavanju tako značajnog datuma za naš fudbal. i jednog centra za koji je upoznata cela Evropa. Lutajući po ovom belom svetu, nikad se nije zaobišlo pitanje od poznavalaca fudbala o Partizanovoj školi i Teleoptiku.
 
Ovo nije samo sportski centar, ovo je možda najrentabilnija, najprofitabilnija fabrika u Srbiji, ne samo u sportu. Ovde su generacije proizvedenih igrača, ovde je ogroman kapital koji je pratio takmičenja i život ove porodice. Trebalo je imati ideju, odricati se mnogo toga, da se uđe u izgradnju ovog centra.
 
Ko god da govori o Partizanu, mora uvek da se seti tih dana, imena tih ljudi, ime Žarka Zečevića mora da bude zlatnim slovima upisano u istoriju kluba. Ovo je mnogo više od fudbala, ovo život znači i ja želim svim Partizanovcima da imaju dobre rezultate, da i dalje stvaraju reprezentativce”, izjavio je Karadžić.
Po ugledu na popularni ”Zemunelo”, Tomislav Karadžić je za svog mandata na čelu FSS uspeo da realizuje i projekat izgradnje Spotskog centra u Staroj Pazovi gde je baza našeg nacionalnog tima.
”Posle onog što sam ovde video, zajedno sa saradnicima sam izgradio jedan lep sportski centar u Staroj Pazovi. Uvek govorim, vredelo se roditi ako si nešto ostavio iza sebe”, naglasio je Kaaradžić, a onda se nadovezao Žarko Zečević, dugogodišnji generalni sekretar Partizana.
 
”Tole je skroman, ja moram da dodam da bez njegove snage, volje, mislim da taj SC u Staroj Pazovi nikad ne bi bio izgrađen”, poručio je Zečević.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *