TATA MU JE KOŠARKAŠKA LEGENDA, A ON JE KAO PRESLIKAN Mladi srpski košarkaš je već u NBA beležnicama i izgleda kao zver (FOTO)

Balša Koprivica

Mladi srpski košarkaš Balša Koprivica trenutno nastupa za Florida Stejt Seminols koledž i rapidno napreduje do dana kada će otpočeti njegova profesionalna karijera.

Reč je o sinu Slaviše Koprivice, čuvenog srpskog košarkaša koji je bio deo ekipe Partizana koja je 1992. pokorila Evropu.

Koprivica mlađi je već godinama u SAD, promenio je tri srednjoškosle ekipe NSU, Vindermer i Montverd, dok 2019. nije zaigrao za Florida Stejt. Košarkaš rođen 2000. godine je rešio da zaigra za reprezentaciju Srbije pored i drugih mogućnosti, a već je uspešno nosio dres mlađih kategorija našeg nacionalnog tima.

U poslednje vreme je Koprivica očigledno dosta radio na fizikalijama te izgleda vrlo spremno na poslednjim fotografijama.

Koprivica je sa reprezentacijom Srbije do 18 godina pre tri godine u Slovačkoj osvojio Evropsko prvenstvo.

Trenutno nastupa za koledž koji je napravio legendarnog Sema Kasela, ali i mnoga druga poznata imena u SAD poput Malika Bizlija, Ala Torntona, Krisa Singltona, Džonatana Ajzaka, Tonija Daglasa…

Izvor Blic sport