Talentovani napadač napustio Partizan ali zaobišao zvezdu

Sada već bivši fudbaler crno-belih dobio raskid ugovora na Arbitražnoj komisiji, ali se nije dogovorio ni sa crveno-belima, što su iskoristili “zmajevi”

Foto: MN Press

Jedan od najtalentovanijih izdanaka Omladinske škole Partizana – Luka Cvetičanin (16) definitivno je napustio redove crno-belih, ali karijeru neće nastaviti u Crvenoj zvezdi, kako se spekulisalo i pretpostavljalo, već u – Voždovcu, saznaje Telegraf.  Mladi napadač se već priključio “zmajevima” i to prvom timu, sa kojim trenira već izvesno vreme.

POTPISAO UGOVOR KAO NAJPERSPEKTIVNIJI NAPADAČ SRBIJE

Cvetičanin je 21. avgusta 2018. godine potpisao profesionalni ugovor sa klubom iz Humske do 2021. godine, kao jedan od najperspektivnijih napadača u Srbiji, ali je do raskola došlo u mesecima koji su usledili posle toga.

Zbog loše finansijske situacije u Partizanu fudbaler nije dobio prinadležnosti u trajanju od šest meseci, pa je odlučio da se obrati Arbitražnoj komisiji i zatraži raskid ugovora.

DOBIO NOVAC, ALI NIJE ODUSTAO OD TUŽBE

U tom trenutku crno-beli su shvatili kakva šteta je napravljena i isplatili sva dugovanja Cvetinačinu. Ali fudbaler i njegov menadžer Vlado Gluščević (braća Gluščević, Vlado i Igor, zastupaju igrača) nisu želeli da odustanu od tužbe smatrajući da dogovor nije ispoštovan, pa spor okončan u igračevu korist.

Pokušao je Partizan da preokrene situaciju na svoju vodenicu i pregovara i sa porodicom napadača. Nekoliko puta su se dve strane sastajale i pokušale da nađu zajednički jezik, no, nije urodilo plodom, Cvetičanin je napustio klub i prestao da se pojavljuje u sportskom centru u Zemunu.

zvezda SE POMINJALA KAO DESTINACIJA

Kao naredna destinacija se pominjala crvena zvezda, sa kojom je menadžer igrača sve vreme bio u kontaktu, ali na kraju ni taj dogovor iz, za sada, nepoznatih razloga nije postignut, pa je Cvetičanin promenio destinaciju.

Pre sedam, osam dana, mladi igrač se iznenada pojavio na treninzima prvog tima Voždovca, koji je sve vreme pratio razvoj događaja i paralelno ušao u pregovore i sa agencijom koja zastupa Cvetičanina i sa porodicom igrača. Kako stvari trenutno stoje, fudbaler će gotovo sigurno ostati “na krovu” i potpisati ugovor sa “zmajevima”, koji ga smatraju projektom za budućnost.
Ostaje još samo da Arbitražna komisija i zvanično dostavi odluku o raskidu saradnje Cvetičanina sa Partizanom, posle čega će mladi igrač pristupiti “zmajevima”.

Tekst:Telegraf sport

(Z. Ivković)

Jedan komentar

Ostavite komentar
  1. Jos jedan dokaz “sposobnosti” JUL-ovca mire markovic i klike oko njega.DOKLE BREE??? Ej bre Vozdovac nam poceo uzimati igrace,pa sta covek da kaze za tu bagry???

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *