Sve u 16 sa Milošem Šaranovićem: FK Partizan

Nije bilo lako pronaći nekoga ko bi uopšte pričao o današnjem Partizanu, gotovo nemoguće nekoga ko bi pričao bez ustezanja i biranja reči.

Na kraju, nekako kolege sportski novinari budu najhrabriji, pa je tako i Miloš prihvatio moj poziv “na keca”, iako je dobro znao da u crno-belom svetu trenutno ima više crnog nego belog.

Prošlo je desetak godina od kada sam gostujući u njegovoj TV emisiji ostao bez odgovora na uvodno pitanje o tome šta je dobro u srpskom fudbalu i gledao kako pokušava da nas izvuče iz neprijatne tišine koja je nastala iz nemogućnosti da se setim šta bi to moglo da bude. 

U tom smislu, malo šta se promenilo u međuvremenu, pored toga što sam u jeku (nove) krize u Humskoj ja njega pozvao u goste kako bismo pričali o tome kada je Partizan poslednji put bio uspešan i zbog čega danas nije.

Znam da mu nije bilo lako da se seti, ali kao iskusniji i veštiji od mene pred kamerama bar nije zanemeo na pitanje o tome šta je dobro u Humskoj ulici.

Poslušajte ili pogledajte 11. epizodu podcasta “Sve u 16” u kojoj je sve crno na belo govorio kolega sportski novinar Miloš Šaranović sa Televizije “O2”.

YouTube:

Izvor: YouTube/ Tekst:MONDO portal

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *