Stojković: Krstajić me nikad nije pitao da li sam za klupu

Mladenu želim svu sreću i i verujem da će kad-tad da ispuni septembarske reči – kad je kazao da sam golman za bitne utakmice – navodi čuvar mreže Partizana

Mrežu reprezentacije Srbije protiv Nemačke i Portugalije neće braniti decenijski Orao broj 1 – Vladimir Stojković!

Selektor Mladen Krstajić, uz „suvišno je komentarisati njegov ljudski i fudbalski kvalitet”, istakao je da Stojković nije golman za klupu i da u ovom momentu prednost ima Marko Dimtrović, uz opasku da nikom nije rečeno da više neće igrati za reprezentaciju.

To je, naravno, sinoć izazvalo reakciju Partizanovog čuvara mreže:

– Krstajić me nikad, od završetka Svetskog prvenstva u Rusiji, nije pozvao da pita da li sam golman za klupu ili ne. Mladenu želim svu sreću i i verujem da će kad-tad da ispuni septembarske reči – kad je kazao da sam golman za bitne utakmice.

Uz dodatak:

– Znam da ima lepo mišljenje o meni, dugo smo igrali zajedno i može da proceni da li sam, kad je Srbija u pitanju, za klupu ili prvih 11. Nisam dobio poziv i to je u redu, ali me nikad niko nije ni pitao da li sam za klupu. Znajući kakav je Krstajić čovek, siguran sam da će da ispuni ono što je o meni rekao prethodni put – istakao je Stojković, napomenuvši da Orlovima, sa ili bez njega, želi sve najbolje u kvalifikacijama za EP.

Izvor:Sportski žurnal