Stojke se vratio u trenažni proces

Sportske net pišu…

Golman fudbalskog kluba Partizan Vladimir Stojković uključio se u puni trenažni proces nedelju dana pred utakmicu finala Kupa Srbije koju će crno-beli odigrati protiv lučanske Mladosti.
Reprezentativac Srbije povredio je mišić u prvenstvenoj utakmici sa Čukaričkim koja je odigrana 22. aprila i od tog momenta nije bio na raspolaganju treneru Miroslavu Đukiću.
U početku je postojala bojazan da se radi o ozbiljnoj povredi zbog koje bi Stojke mogao da izostane i sa Mundijala, ali se sve dobro završilo po najboljeg golmana Super lige Srbije za sezonu 2017/18.
Stojković je na jučerašnjoj dodeli priznanja najboljim pojedincima u sezoni na izmaku kazao da je spreman da se već u četvrtak vrati među stative, a videćemo da li će ga trener Đukić zaista koristiti u rezultatski nevažnom duelu sa Spartakom ili će ga čuvati za finale Kupa.
Ono što se već sada može sa sigurnošću reći, to je da će se Vladimir Stojković javiti selektoru “Orlova” Mladenu Krstajiću koji je prozivku pred početak priprema za Mundijal zakazao za 28. maj.