Stižu ponude, kvartet startera blizu odlaska iz Partizana!?

Sportske net pišu…

Početak prelaznog roka u Humskoj obeležila su pojačanja u napadačkim redovima (Nemanja Nikolić i Rikardo Gomeš), ali i najavljeni (ne)očekivani transfer mladog Đorđa Jovanovića u belgijski Briž za 700.000 evra.
Danas je potvrđen odlazak još dvojice mladih igrača, Nišića i Birmančevića, koji su otišli u Voždovac, odnosno na pozajmicu u Čukarički.
To je, međutim, samo uvod u planirane odlaske nekolicine prvotimaca, za koje u sve većem broju stižu ponude iz inostranstva. O kojim igračima se radi, potvrdio je sportski direktor Partizana Ivica Iliev u izjavi za ”Telegraf”.
”Kuva se i u tom smeru, poslednjih nekoliko dana je sve intenzivnije. Očekujemo da klub, pre svih, napuste Marko Janković i Leandre Tavamba, za koje postoji mnogo interesovanja, kao i za Marka Jevtovića i Ognjena Ožegovića”, istakao je Iliev.
On je dodao i da postoji mogućnost da spisak odlaznih transfera bude i nešto duži do kraja leta, ali nije želeo ništa više da otkriva na tu temu.
Sada čekamo spisak trenera Đukića za put u Sloveniju na glavni deo priprema, koji će dati dodatne odgovore u vezi sa imenima igrača na koje računa u ovom trenutku.
Naravno, očekuju se i dolasci još trojice igrača (desni bek, krilo i štoper), ali konkretnijih vesti na tu temu i dalje nema, izuzev da Goran Zakarić iz Željezničara ima veliku želju da dođe u Partizan, ali da se klubovi još nisu dogovorili oko obeštećenja