STIGLA KONAČNA PRESUDA! Prigradski klub mora da plati Jankoviću 130.000 evra!

Prošlog leta u centru pažnje košarkaške javnosti u Srbiji bila je vest da Stefan Janković prelazi iz crvene zvezde u Partizan. Priča je dobila konačan epilog pošto je zvanični FIBA dokumant orkio da je Janković tužio crveno – bele, a početkom ovog meseca sitgla je presuda.

Prema njoj, Janković je dobio presudu u svoju korist i crvena zvezda mora da plati nešto preko 130.000 evra Jankoviću i agenciji koja ga zastupa. Janković je iz ugovora izašao zbog činjenice da je zvezda kasnila sa isplatom. crvena zvezda se branila time da ni jedna plata nije kasnila duže od 30 dana kao što je predviđeno ugovorom, ali FIBA nije tu činjenicu uvažila, pa će crveno – beli morati da plate 130.000 evra.

Janković je po završetku studija u Sjedinjenim Američkim Državama odlučio da potpiše ugovor sa crvenom zvezdom. Međutim na Malom Kalemegdanu se zadržao samo jednu sezonu.

Posle raskida Janković je potpisao trogodišnji ugovor sa Fuenlabradom koja ga je kao pozajmljenog igrača prosledila Partizanu na jednu sezonu sa opcijom produžetka na još jednu.

Izvor:Alo sportKomentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *