STIDITE SE GUZICE KAD OBRAZA NEMATE

Kakvo srceparajuće saopštenje zamrznutog F-avorizovanog M-afijaškog P-rojekta posle snimka sa peharom.

Oni sebi daju za pravo da spominju pehar,a svi znamo šta su njihovi navijači uradili sa peharom šampiona države.Javnost Srbije još nije zaboravila junački čin njihovog bivšeg kapitena kad je ukrao pehar i odneo na tribinu sa navijačima.
Opet plačipičke traže neku zaštitu,ne pominjući ni slovo o zaštiti protivničkog KAPITENA,protivničkih trenera (Džikić,Vujošević),igrača (Pavlović,Bogdanović,Andrić,Varda…)i opet kenjaju o njihovoj “velikoj kulturi”.

Njihova “ne-kultura” odprilike je izgledala ovako :

 

Jedan komentar

Ostavite komentar
  1. Da li uopste zavredjuje komentar ovaj fasista iz zeleznika,jedan od najvecih lopova u Srbiji u poslednjih 25-30 godina.To sta rade njihovi navijaci nema veze,to je iskompleksirana rulja organizovana od vucica putem izvodjaca radova u liku cokija,tvorzica,vesica i ostale bagre iz pinka,informera,telegrafa,b-92 i da ne nabrajam jer svi mediji su ukljuceni.Partizan bi morao da se obrati medjunarodnim sportskim organizacijama i ukaze na sve svinjarije koje se desavaju,ALI KAKO,kada su nam navijaci razjedinjeni a na celu klubova se nalaze vucicevi poltroni poput Ostoje,Vucelica…MOLIM,KLECIM ako treba,svi GROBARI koji zive u Beogradu,izadjite na izbore i oterajte vucicevu bagru,ako VOLITE nas Partizan !!!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *