STANOJE GA VRATIO NA “TEPIH” U HUMSKOJ!

Nebrušeni biser Partizanove, na daleko poznate poznate fudbalske škole širom Evrope, Lazar Pavlović, svoju igračku afirmaciju stekao je još tokom prošle sezone pod vođstvom Sava Miloševića, čoveka koji je u mnogome izdigao “Parni Valjak” na jedan viši, profesionalniji nivo. Odlazak Miloševića, stratega koji je pokušao i uspeo da uklopi mladost i iskustvo, te na taj način dođe na korak od prezimljavanja u Evropi, uz osvojeni trofej Kupa Srbije u finalu protiv Crvene zvezde stadionu “Rajko Mitić”

Pored talentovanog Filipa Stevanovića i Strahinje Pavlovića, Partizan je na fudbalsku mapu “izbacio” i Lazara Pavlovića, lucidnog ofanzivnog vezistu koji je na veliku žalost od početka nove sezone uglavnom mečeve gledao sa klupe za rezervne igrače.

Pavlović je u tekućoj sezoni upisao svega 20 minuta na terenu, a razlog njegovog ne igranja možemo pripisati padu forme, a kasnije i nedostatku samopouzdanja, koji je produkt lošijih partija na kraju prošle sezone isprekidane pandemijom koronavirusa.

Novi trener Partizana i naslednik Miloševića na vrućoj klupi crno-belih, Aleksandar Stanojević, na meču sa Bačkom (2:1 za crno-bele) odlučio je da Pavlovića baci u vatru u finišu duela, zamenivši do tada odličnog Sejdubu Sumu. Ostaje nam da vidimo da li će Stanojević nastaviti sa ovim trendom, jer bi povratak Pavlovića u tim Partizanu doneo dodatni kvalitet, kao i mladost i agresivnost u veznom redu, koja je preko potrebna timu iz Humske!

Bilo bi to pavo pojačanje za Partizan!

Izvor :Informer