Šta to NBA šampion i najpopularniji navijač Partizana imaju zajedničko!? (FOTO)

Zajedničku sliku i to kakvu!

Masai Ujiri

Masai Ujiri, Foto: Frank Gunn/The Canadian Press vi

Predsednik košarkaških operacija Toronto Reptorsa i čovek najzaslužniji što je ova franšiza osvojila prvu NBA titulu u svojoj 24-godina dugoj istoriji, Nigerijac Masaija Udžirij, sredinom januara ove godine došao je da gleda utakmicu Partizana i Monaka u okviru Evrokupa!

Navijače Partizana je najviše oduševilo to što se Masaija, koji je utakmicu posmatrao sa novinarske pozicije, slikao sa najpopularnijim navijačem ovog kluba Mišom Tumbasom.

Kavai Lenard

Predsednik novog šampiona NBA lige rođen je u Nigeriji, igrao je šest godina u Evropi, do 2002.

On je radio kao trener mlađih kategorija u Nigeriji, posle čega je postao neplaćeni skaut za Orlando. Nakon toga je postao skaut za Denver, gde je bio plaćen, da bi 2008. postao glavni globalni skaut za Toronto.View image on Twitter

View image on Twitter

Pavle Knežević@PavleKn

Pričaće se o funkcionerskom umeću predsednika košarkaških operacija Toronta, ali da se podsetimo da je zimus sa ortacima, u duksu došao u Pionir da gleda Partizan-Monako. Nije hteo da priča, a kad sam hteo da ga slikam, ustao je i sam prišao Miši. Veliki Masai Ujiri. #NBA3119:06 AM – Jun 14, 201949 people are talking about thisTwitter Ads info and privacy

Iste godine je postao asistent GM-a, da bi 2013. postao generalni menadžer. Iste godine je dobio nagradu za funkcionera godine u NBA.

Tekst Alo sport

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *