Šta je sa Pantićem i Antonovim? Ni Zdjelar još nije potpisao

Sportske net pišu…

Ko će od trojice igrača koji su prošlu sezonu proveli na pozajmici u Humskoj, ostati u Partizanu i sledeće sezone?

U pitanju su levi bek Nemanja Antonov, koji je na pozajmici iz Grashopersa, kao i vezisti Danilo Pantić (Čelsi) i Saša Zdjelar (Olimpijakos).
Sva trojica su ostavila manje-više dobar utisak, s tim da je Antonov dugo bio u senci Nemanje Miletića i tek je u završnici sezone pokazao zbog čega je doveden u Humsku.
Zato crno-beli ovog leta žele da sa svom trojicom nastave saradnju i otkupe njihove ugovore, ali za sada to ne ide kako se očekivalo.
Najlakši posao trebalo bi da bude kada je u pitanju Saša Zdjelar, izgledalo je da tu dileme više nema, ali u izjavi za današnji ”Žurnal”, vezista crno-belih otkriva da ugovor još nije potpisao.
”Dogovorili su sve s klubom, još nismo potpisali ugovor, za nekoliko dana završićemo i to. Igrač sam Partizana”, potvrdio je on.
Ali, kada su u pitanju Pantić i Antonov, tu je situacija nešto komplikovanija, pogotovo oko Pantića, koga sada želi i Fenerbahče.
”Čujem da je bilo nekih problema, ali to nije moje, ne bih ulazio u detalje”, dodao je Zdjelar u vezi statusa Pantića i Antonova.
Vreme prolazi, još nekoliko dana ostalo je do polaska ekipe Partizana na pripreme u Sloveniju i do tada bi sve ove dileme morale biti rešene.