Sramno skandiranje kapitenu Partizana NOVICI VELIČKOVIĆU!

NEMOJ POSLE DA SE ČUDITE ŠTO VREĐAMO PRI-GRADSKOG GAZDU I NJEGOVU PORODICU!!!

Gde su sada oni “izlivi poštenja” i osude svih i svakog, kada se jedan, POVREĐEN igrač koji leži na terenu,vređa,psuje i omalovažava???

Novica je napustio igru sredinom poslednjeg kvartala zbog povrede zgloba. Prilikom izlaska iz igre navijači domaćina su žestoko izvređali Veličkovića, a tako je bilo i tokom čitavog meča.  Čuli su se razni povici, a najviše je odjekivalo – “nosi govno napolje! “

Bilo je raznih skandiranja za Veličkovića, ipak Novica nije pao na provokacije i uspeo je da,do povrede, odigra odličan meč. Uspeo je da upiše 11 poena i na to doda četiri skoka. 

Naravno, niko se iz legla mafijaške pudle nije ni setio da reaguje na sve ove uvrede i zaštiti kapitena gostujuće ekipe.Kao što licemerno non stop traži nekakvu zaštitu za sebe i svoju porodicu,tako se sada pravi lud i okreće glavu na ove pojave.

Zato, ništa drugo ne može ni očekivati od nas nego da ga “podsetiimo”ko je.šta je i šta ga čeka u nekoj zdravijoj Srbiji.

NOVICE, BRZO NAM SE OPORAVI !!!

Jedan komentar

Ostavite komentar
  1. Sramota!!! 2h su bodrili tim sa “Sisaj Novice ” itd. Toliko o velikim navijacima i velikom klubu… Gde se pred kraj meca kad se videlo da ce da dobiju, sa sviranjem svega i svacega, opet obratili Novici sa vredjanjem, a decko povredjen na klupi… Toliko! Nadam se da ce jednog dana stvari doci na svoje.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *