Sportom do osmeha(VIDEO)

Srpski savez za rekreativni sport osoba sa invaliditetom ROSI u saradnji sa FK Partizan već treću godinu zaredom organizuje manifestaciju pod nazivom „Sportom do osmeha“. Manifestacija će se održati na terenima stadiona FK Partizan (Humska 1) u subotu 25. 5. 2019. godine u 13 časova.

Taj dan biće posvećen deci i omladini sa invaliditetom iz cele Srbije i ovim jedinstvenim događajem želimo da skrenemo pažnju na važnost rekreativnog sporta osoba sa invaliditetom. Najlepšu poruku deci i omladini sa invaliditetom, njihovim roditeljima i ostalim prijateljima manifestacije, poslaćamo osmehom sa sportskog terena.  

Ove godine  manifestaciju  „Sportom do osmeha“ po prvi put  posetiće i stotine mladih sa invaliditetom koji će doći iz unutrašnjosti Republike Srbije . Tokom druženja učestvovaće u raznim sportskim aktivnostima koje će biti  prilagođene  njihovim mogućnostima. Manifestaciju će podržati mnoge javne ličnosti iz sveta sporta i kulture. Kroz jedan deo  muzičkog programa imaće priliku da se upoznaju i druže sa poznatim ličnostima.

Zvanični sajt FK Partizan

Autor:Biljana Obradović

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *