ŠOK I IZNENAĐENJE !!! PARTIZAN PRODAJE MLADOG GOLGETERA ZA MANJE OD MILION EVRA ???

Mondo piše…

Tek što je izašao iz punoletstva, a krenuće stopama plejade mladih igrača poniklih u Patizanu, koji će rano napustiti klub i srpski fudbal.

Pomenimo imena samo dvojice koji su nedavno napustili Partizan. Štoper Nikola Milenković, koji je posle samo jedne sezone u Fiorentini, dogurao do A tima reprezentacije Srbije i napadač Dušan Vlahović. Obojica još golobradi.

Još jedan napadač-tinejdžer, po svemu sudeći, pakuje kofere. Reč je o Đorđu Jovanoviću, koji je u februaru napunio 19 godina.

U toku su intenzivni pregovori Partizana i belgijskog Briža, koji je ponudio 700.000 evra za mladog napadača, koji je zabeležio 19 nastupa za prvi tim i dao četiri gola.

Posao još nijke završen, pregovaramo, ali biće verovatno“, rekli su za MONDO čelnici kluba sa Topčiderskog brda.

Vrlo verovatni odlazak Đorđa Jovanovića uklapa se u poslovnu politiku Partizana – prodaj da bi (pre)živeo, ali ne i u javno proklamovanu filozofiju pokušaja zadržavanja igrača i stvaranja tima iz sopstvenog pogona, pogotovo u uslovima kada postoji finansijska stabilnost kluba o čemu je više puta govorio generalni direktor Miloš Vazura.

Partizan je ovog leta doveo dvojicu napadača – Rikarda Gomeša i Nemanju Nikolića – ali se najmanje očekivalo da mlađani Jovanović bude taj koji će otići.

 

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *