Slobodan Urošević u crno-belom

Mondo sport

Jedna od deficitarnih linija u Partizanovom timu svakako je bekovska.

Miroslav Vulićević na desnoj strani, praktično, nije imao adekvatnu zamenu. A na levoj strani su Nemanja G. Miletić (a koga se piše da se seli u Francusku) i Nemanja Antonov, član “zlane generacije orlića” sa Novog Zelanda, koji nije ni prošao pripreme sa prvim timom.

Uprava Partizana je, na predlog trenera Miroslava Đukića, posegla za novim rešenjem – dosadašnjim bekom kruševačkog Napretka Slobodanom Uroševićem, koji je potpisao četvorogodišnji ugovor, a nosiće dres sa brojem 72.

Urošević je rođen 1994. godine, a osim u Napretku, igrao je za Rad, BASK, belgijski Luven. Bio je bio član reprezentacije do 19 godina koja je 2013. postala šampion Evrope. Za Napredak je debitovao 30. avgusta 2014. godine.

On je prvi je novi fudbaler u Partizanu ove zime.

“Znam gde sam došao i zbog čega. Zahvaljujem se ljudima koji su mi omogućili korak dalje u karijeri. Hvala i bivšem klubu. Čim smo stupili u kontakt za 10 minuta smo se dogovorili. Uvek sam išao stepenik po stepenik i smatram da je dolazak u Partizan korak napred u karijeri. Utakmicom protiv Partizana u jesenjem delu sam skrenuo pažnju na sebe i nije mi krivo što sam odigrao dobro protiv crno-belih”, rekao je Urošević na zvaničnoj promociji na stadionu u Humskoj.