Sezona je gotova, krećemo u nove pobede

Svečanim koktelom u hotelu Radisson Collection, KK Partizan NIS je spustio zavesu na sezonu 2018/19 i najavio nove bitke u sezoni 2019/20.

Održavanjem sednica Upravnog odbora, a potom i Skupštine KK Partizan NIS, klub je spustio zavesu na sezonu 2018/19. Nakon sednice, predsednik crno-belih, Ostoja Mijailović izjavio je:  „Upravni odbor  se na sednici usaglasio sa predlogom stručnog štaba i dao mu dozvolu za početak prelaznog roka. Klub će obezbediti sve uslove da prelazni rok bude u skladu sa očekivanjima, a to je ostvarenje najviših sportskih ciljeva.“ Nakon sumiranja utisaka, crno-beli su za partnere i prijatelje kluba organizovali prigodan koktel u velikoj sali hotela Radisson Collection.

U svečanoj atmosferi, gospodin Mijailović se srdačno zahvalio svim partnerima koji su bili uz Partizan tokom protekle sezone, kao i Republici Srbiji i izrazio nadu da će nastaviti da pružaju podršku klubu i u izazovima koji slede.

„Kada su u pitanju rezultati prvog tima, sigurno je da ne možemo biti u potpunosti zadovoljni. Zna se šta je Partizan i šta su jedini rezultati koji u potpunosti zadovoljavaju standarde ovog kluba. Sa druge strane, ne možemo biti ni nezadovoljni jer smo paralelno sa osnaživanjem kluba, osvojili trofej, izborili učešće u Evrokupu kroz ABA ligu i igrali finale KLS. To poslednje finale se završilo na jedan način koji nam je svima ostavio zadatak da se izborimo sa problemima koji su devastirali to takmičenje i Partizan će sve učiniti da se vrati ugled domaćem prvenstvu i da uslovi pod kojima se takmičimo budu jednaki za sve“, istakao je Mijailović i osvrnuo se na odluku borda Evrolige o dobijanju specijalne pozivnice:

„Sa naše strane, mi smo učinili sve da tu pozivnicu zaslužimo, ali ukoliko ona i izostane, to će za nas biti motiv više da nastavimo sa radom i da učinimo sve da već od one sledeće godine zaigramo u Evroligi“, poručio je Mijailović.

Predsednik crno-belih se zahvalio navijačima na fenomenalnoj podršci koju je klub imao u sezoni za nama i potom govorio o prelasku u Štark arenu.

„Kao što znate, nakon više od četvrt veka, Partizan će od naredne sezone promeniti dvoranu u kojoj će igrati svoje utakmice. Selimo se u Štark arenu, selimo se u najveću i najbolje opremljenu dvoranu na ovim prostorima. Šta će to sve doneti našim navijačima i našim sponzorima, izlišno je govoriti. Uostalom, brzo će doći oktobar pa će svi u to moći da se uvere“, zaključio je Mijailović.

Nakon zvaničnog dela, predsednik Partizana NIS je uručio specijalne plakete i zahvalnice sponzorima i prijateljima kluba.

Zvanični sajt KK Partizan NIS