Šćepović dao dva gola za tri minuta

Nekadašnji fudbalski reprezentativac Srbije, Marko Šćepović, u petak je bio junak Rize. Njegov klub je slavio u prvom meču šesnaestine finala Kupa Turske protiv Samsuna sa 3:2, a naš napadač je postigao dva gola.

Bivši igrač Partizana se u strelce upisao dva puta za tri minuta. Prvo je u 28. minutu zatresao mrežu za 2:0, a ubrzo je dodatno povećao razliku novim pogotkom.

U finišu prvog poluvremena je Sulu postigao prvi gol za gostujući Samsun, dok je u 86. minutu Javuz iz penala bio precizan i doneo prihvatljiv poraz pred revanš meč na svom stadionu.

Šćepović je ovog leta prešao u Rizu iz mađarskog Fehervara u transferu vrednom 800.000 evra, ali do ovog petka nije uspeo da se istakne. Na sedam prvenstvenih mečeva još nije dao nijedan gol

Pogotke je upisao samo u Kupu Turske, zbirno tri. Ranije tokom karijere ovaj 28-godišnji fudbaler je igrao još za Olimpijakos, Majorku, Terek i Muskron.

Samsunspor Haber@samsunsporhabr

Çaykur Rizespor 2 – 0 Yılport Samsunspor
27′ Scepovic

Уграђени видео

217:05 – 5. дец 2019.Употреба информација и политика приватности у Твитер огласимаПогледај друге твитове корисника Samsunspor Haber

Samsunspor Haber@samsunsporhabr

Çaykur Rizespor 3 – 0 Yılport Samsunspor
30′ Scepovic

Уграђени видео

Izvor MaxBet sport