Šćekić:Pao mi je kamen sa srca!

U 35. kolu SLS Partizan je savladao ekipu Napretka rezultatom 2:1 (0:1). Napredak je poveo u Humskoj golom Ilića 20′ da bi Partizan izjednačio golom Danila Pantića u 63′, a potom i Aleksandra Šćekića 90+3′ za konačan rezultat − FK Partizan:FK Napredak 2:1.

Za Partizanov sajt govori strelac drugog gola za crno-bele Aleksandar Šćekić.

− Dve utakmice uzastopno imamo problem protiv ekipe Napretka, iako se vidi da dominiramo u igri i imamo kontrolu. U poslednje dve utakmice SLS koje smo igrali sa njima smo upravo primili golove iz jednog ili dva njihova šuta na gol što je neprihvatljivo. To ne sme da se dešava nikome i nikada. Promašili smo veliki broj odličnih šansi, prvi sam ja imao izvanrednu poziciju za postizanje gola, ali nisam šutirao gde sam želeo. Moramo utakmicu rešavati mnogo pre, kako ne bismo dolazili u ovakve situacije.

Šta ti je prolazilo kroz glavu tokom utakmice pri rezultatu 1:1?

− Ekipa je čitavo prvenstvo pod stalnim pritiskom i to zaista nije lako izdržati i nositi se sa tim svakodnevno sedam dana u nedelji. Ovo je moj prvenac u Partizanu i jako sam srećan zbog toga. Pao mi je kamen sa srca kada je sudija posle mog udarca glavom pokazao na centar, jer smo sve vreme mislili samo o tome kako da zatresemo mrežu i rešimo utakmicu − kaže Šćekić.

U utorak možete pročitati intervju Danila Pantića.

Zvanični sajt FK Partizan

Autor :Biljana Obradović