Šćekić obavio dodatno snimanje, evo o kakvoj se tačno povredi radi

Partizanov vezista oglasio se dan posle povrede u meču sa Inđijom.

Crno-beli su taj meč dobili sa 3:0 u Humskoj, Aleksandar Šćekić je bio strelac drugog gola početkom drugog poluvremena, ali samo nekoliko minuta kasnije, u jednom duelu na sredini terena, doživeo je povredu levog kolena.
Delovalo je u prvom trenutku da bi povreda mogla da bude teže prirode, iznet je na nosilima sa terena, odmah potom je odvezen na preglede na VMA, a danas je dodatnim snimanjima potvrđeno da je ipak u pitanju lakša povreda.
To je Šćekić i sam potvrdio u izjavi za klupski sajt Partizana.
”Sećam se jasno duela. Pomerio sam loptu i prilikom kontakta osetio sam veliku bol u kolenu. U prvom trenutku mislio sam da je zaista loše, da je reč o težoj povredi i priznajem da sam se uplašio. Bili smo svi presrećni što smo dobro odigrali, što sam postigao gol, ali…
Danas sam odradio dodatno snimanje magnetom koje je pokazalo da je reč o distorziji kolena i povredi hrskavice čašice. Kako je moglo biti odlično se završilo.
Sada je reprenzetativna pauza i dobro će mi doći da se oporavim i vratim na teren što pre. O drugim stvarima sada ne smem da razmišljam, vidimo koliko je život nepredvidiv, srećan sam što nije najgore.
Terapije ću raditi u našem medicinskom sektoru”
, istakao je Šćekić.

Izvor Sportske net

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *