Savo Milošević zapevao šampionkama(FOTO)

Proslavljeni fudbaler i trener Partizana latio se mikrofona u restoranu gde su odbojkašice Srbije svečano zalile titulu prvaka Evrope

Posle onakvih partija na Evropskom prvenstvu, a posebno posle onakvog epskog finala u Turskoj pred domaćom publikom, te odbranjene titule prvaka Evrope, naše odbojkašice opustile su se u prestižnom beogradskom restoranu.

FOTO: PRINTSCREEN/KURIR

U sjajnoj atmosferi, svečanu večeru za naše kraljice organizovali su roditelji Novaka Đokovića Srđan i Dijana, a za atmosferu je bio zadužen pevač Zoran Jakovljević sa Rule bendom. Žurku za evropske šampionke uveličao je i proslavljeni fudbaler i aktuelni trener Partizana Savo Milošević, koji se čak latio i mikrofona.

– Savo je bio jedan od najveselijih, mnogo je pevao – rekao nam je Zoran Jakovljević, koji nam je otkrio i koje su to pesme koje je pevao Milošević:

– Pevao je Tomu Zdravkovića, sve lepe pesme, a i Savo baš lepo peva. Planirali smo da dočekamo i košarkaše, ali eto, desilo se kako se desilo.

FOTO: PRINTSCREEN/KURIR

– Veselje je trajalo duže nego što smo planirali. Bilo je baš super, poslao sam i tortu za šampionke, a one su bile baš vesele sve vreme. Ostali smo do ranih jutarnjih sati, čini mi se do šest ujutru – istakao je pevač Zoran (na slici levo).

FOTO: PRINTSCREEN/KURIR
FOTO: PRINTSCREEN/KURIR

1 / 2 FOTO: PRINTSCREEN/KURIR


Kurir / Gojko Filipović

Foto: Printscreen