SAVO MILOŠEVIĆ ZADOVOLJAN POBEDOM SVOG TIMA

“Logično je da u nekom trenutku moji igrači odigraju loše, nose taj psihološki i fizički pritisak dugo vremena. Jako je teško očekivati od ekipe da u svakom momentu na svakoj utakmici da maksimum. Mi smo i danas stvorili ja ne znam koliko šansi, nismo smeli da dozvolimo da strepimo do poslednjeg minuta. Ali ekipa je izdržala, opet su pokazali karakter u drugom poluvremenu i na karakter smo uspeli da preokrenemo utakmicu. To je za svaku pohvalu”, rekao je Milošević posle utakmice za televiziju Arenasport.

Fudbaleri Partizana pobedili su Napredak sa 2:1 Napredak je poveo u 20. minutu golom Andreja Ilića, a Partizan je izjednačio golom Danila Pantića u 63. minutu. Pobedu crno-belima doneo je Aleksandar Šćekić u trećem minutu nadoknade vremena. Igrači i stručni štab Napretka protestovali su kod tog gola, pošto su smatrali da lopta nije prešla gol-liniju pre nego što je izbacio golman Nikola Petrović.

“Pouke ćemo izvlačiti iz utakmice u utakmicu, to je put koji će biti jako težak i to moramo da očekujemo”, dodao je Milošević.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *