Savo Milošević se setio kako je Mačva igrala protiv Zvezde: Zaslužuju više, hoću da igramo kao u LE

Trener fudbalera Partizana, Savo Milošević, emotivno je najavio meč protiv Mačve.

Tim iz Šapca domaćin je crno-belima u nedelju u 15 časova, u okviru 18. kola Superlige, a Milošević ima zadatak da podigne ekipu posle AZ Alkmara i ispuštenih 2:0.

– U najkraćem, tek sledi trening, tad ću da imam jasnu sliku, s kakvom ekipom ćemo da se suprotstavimo Mačvi. Vraćamo se na ligu, ostala nam je da se dokazujemo, moja ideja – da prenesemo fudbal iz Lige Evrope u što većoj meri – kaže Milošević, uz podsetnik da je Mačva odlično parirala i Zvezdi i izgubila samo 1:0 na Marakani.

– U dosta utakmica, ne samo protiv Zvezde, zaslužili su više igrom. Kad se uđe u psihološku krizu, teško je izvući sve iz sebe. Zaslužuje bolje mesto na tabeli, moramo da budemo obazrivi, iskustveno – kad god smo spustili gard, imali smo problem, biće tako i sutra.

Još je bilo reči o Alkmaru…

– Najiskrenije, za mene je utakmica sa Alkmarom daleka prošlost. Razmišljanje u fudbalu o prošlosti – samoubistvo. Nekad je najlepši na svetu, nekad je pakao, trudim se da prenesem igračima da je daleka istorija. Često se ljutim, vidim da ne razmišljaju kao ja, ni ne mogu – imam 46 godina.

Izvor Telegraf sport