SASTAV PARTIZANA: Zna ga samo Đukić!

Mondo sport

Nikada teže nije bilo pretpostaviti prvih 11 Partizana pred neki evropski meč.

Kadrovski problemi, ali i…
Miroslav Đukić doveo je Partizan do evropskog proleća i neće imati u Kijevu, u poslednjem kolu Grupe B protiv Dinama, imperativ pobede, već želju da se bori za prvo mesto, koje bi klubu donelo na papiru lakšeg rivala na žrebu u ponedeljak, a kasi dodatni priliv novca od UEFA.

Krila Zoran Tošić i Marko Jankovića, koja su iznela najveći deo evropske sezone, delimično i potpuno su van stroja, što ostavlja otvorenim pitanje ko će ih u četvrtak uveče zameniti.

Za mladog Crnogorca sezona je završena zbog povrede trbušnog mišića, dok Tošića muči stara povreda lista, koju je obnovio protiv Vojvodine u poslednjem kolu Superlige Srbije.

Iskusni vezni fudbaler doputovao je sa “parnim valjkom” u Kijev, ali nije trenirao u sredu uveče na Olimpijskom stadionu.

Oko toga ko će stajati među stativama Đukić ne bi trebalo da ima dilemu, jer je Vladimir Stojković i dalje neprikosnoven. Ali, veliko je pitanje da li će Partizan protiv Dinama da igra u formaciji 4-4-2, koju je primenjivao veći deo sezone ili u 3-5-2, koja je aktuelana na poslednjim utakmicama.

Postoji nekoliko varijanti formacija u kojima bi u četvrtak mogli da vidimo Partizana.

4-4-2: Stojković – Vulićević, Nemanja R. Miletić, Mitrović, Nemanja G. Miletić – Everton, Jevtović, Pantić, Suma – Ožegović, Tavamba.

3-5-2: Stojković – Nemanja R. Miletić, Mitrović, Ostojić – Vulićević, Nemanja G. Miletić, Everton, Jevtovič, Pantić – Ožegović, Tavamba.


Ali…
Nije isključena i opcija da Teofilus Solomon zameni u napadu jednog od najofanzivnijih igrača i da Sejduba Suma dobije priliku i konačno uveri javnost da ima potencijal za Partizan.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *