Saša Ilić predao dres i traku u akciji “Zajedno za život”

Večernje novosti

Kapiten fudbalera Partizana Saša Ilić odlučio je da preda svoj dres i kapitensku traku u sklopu nastavka akcije Humanitarne organizacije “Zajedno za život”.

Sav prihod od prodaje dresa i trake legendarnog fudbalera crno-belih biće usmeren za operaciju vilice i lica simpatizeru Partizana Draganu Ganetu Pajiću.

Humanitarna organizacija “Zajedno za život”, u saradnji sa FK Partizan, nastavlja akciju humanitarnih aukcija preko interneta, a svi navijači crno-belih imaće priliku da dođu u posed potpisanog dresa i kapitenske trake fudbalera sa najviše nastupa u istoriji FK Partizan.

“Navijači su uvek ti koji nam pomažu i za koje kažemo da su nam 12. igrač i vetar u leđa. Sada je došlo vreme da mi kao klub pomognemo našem navijaču i da budemo uz njega. Odmah sam se odazvao pozivu da pomognem, kao i klub. Pozivam sve dobre ljude i celu javnost da se uključe u akciju i pomognu Draganu da sakupi potreban novac i što pre ode na operaciju”, rekao je Ilić.

Dres i kapitenska traka Saše Ilića biće na internet aukciji dostupnoj svima do nedelje uveče u akciji sa ciljem da se skupi 9.000 evra za još jednu operaciju Pajića.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *