Saopštenje FK Partizan

FK Partizan izražava istinsku zabrinutost ali ne i veliko iznenađenje usled odluke koju je danas donela Takmičarska komisija FSS u vezi sa određivanjem domaćina finalne utakmice Kupa Srbije.

Već u sredu uveče, dobri pozvaoci ovdašnjih fudbalskih prilika saopštili su da će finale Kupa biti održano u Beogradu i to na stadionu Rajko Mitić. Trebalo nam je 36 časova da se u ovu proročku vest uverimo razvojem današnjih događaja.

Tako smo prisustvovali sudobonosnom sledu događaja: IO FSS, koji je odredio Niš za domaćina finala Kupa  u prvom delu takmičarske sezone u našem najmasovnijem takmičenju, preneo je danas nadležnost Takmičarskoj komisiji FSS u odluci za promenom domaćinstva.

Ukoliko se tome združi da je Takmičarska komisija bez bilo kakvog obrazloženja donela odluku da se domaćinstvo finala Kupa izmesti iz Niša i poveri Beogradu a potom održala žreb u kojem nije aktivno učestvovao predstavnik FK Partizan, dobijeni rezultat odgovara u potpunosti najavi kojoj smo svedočili u sredu uveče, odmah nakon završetka polufinalne revanš utakmice.

FK Partizan upućuje pitanje koje su to okolnosti sada uzrokovale promenu domaćinstva i izmeštanje finalne utakmice Kupa iz Niša u Beograd kada su svi uslovi, onakvi kakvi su bili u vreme kada je Niš idređen odlukom IO FSS, i sada identični kada je Takmičarska komisija FSS donela odluku o izmeštanju? Deluje da je jedina nova i nerado primljena okolnost baš ta da se branilac trofeja našao u finalu i da je u prilici da četvrti put uzastopno osvoji Kup Srbije.

Ova okolnost je nepobitna i verujemo takva da će FK Partizan kao i više puta u ovoj sezoni pokazati da je snažniji od svi žrebova, naglih prenosa nadležnosti, odluka bez obrazloženja i časno zaokružiti svoj trnovit put do uspeha

Zvanični sajt FK Partizan

Jedan komentar

Ostavite komentar
  1. Nemojte vi da pokazujete od cega ste jaci,nego utakmica ne treba da se igra i tacka.Neka im dodele kup VECINOM GLASOVA,neka im vucicevi savezi sve dodele kao i izmisljenu titulu iz 46-e,neka im daju i titulu prvaka albanije iz 45-e u cast enver hodze sa kojim su i igrali,neka ih…Jednom se negde mora podvuci crta,GROBARI MOJI ako Boga znate,ne dozvolite ovu svinjariju,NE DOZVOLITE DA SE UTAKMICA IGRA U RUPI.Ako ovo dozvolimo,uvek cemo se stideti.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *