SAMO ZA NAŠ SAJT UTISCI O OLIMPIJAKOSU,TANDEMU ĐU-LE,O SUMI,ĐUKIĆEVOM NAPADAČKOM PARTIZANU-ŽIVKO ŽIVKOVIĆ

1.Jesi li gledao utakmicu protiv Budućnosti?

Naravno da jesam,Partizan je potvrdio epitet favorita u toj utakmici i ide u Crnu Goru sa dva gola prednosti…

2.Očekivanja u revanšu?

Očekujem Partizanov prolaz u narednu kolo kvalifikacija,nije bitno kojim će se rezultatatom zavrsiti.

3.Žreb je dodelio Olimpijakos?

Mogu reci da Partizan i nije imao bas sreće u žrebu ali isto tako mogu da dam šanse Partizanu za prolaz jer grčki velikan nije na nivou na kojem je bio pre dve tri godine.Imaju dosta problema u svojim redovima gde su im i manje ekipe u Grčkoj zadavale probleme,tako da verujem da će skauting Partizana uspeti da dobro analizira protivnika ali ajde prvo da se zavrai utakmica u Podgorici.

4.Prva utakmica u Beogradu?

Pa iskreno vise bih voleo da se prva utakmica igrala u Atini ali dobro svakako Atinjane ocekuje pakao na JNA…i odlična atmosfera.I mislim da uz povoljan rezultat u Beogradu možemo da napravimo čudo u Atini.

5.Đukićev Partizan?

Đukica znam od ranije bio mi je trener u Partizanu i u njegovom mandatu možda je Partizan igrao najlepši fudbal.Mogu samo reći da ce Đukicev Partizan biti ultra ofanzivan u toku sezone.

6.Igrao si protiv Olimpijakosa?

Igrao sam dve utakmice protiv njih i sve je to super zaista veliki su klub u Grckoj imaju veliku armiju navijača ali isto tako imaju i problema.Mislim da će ovo biti utakmica zvana derbi jer je poznato da su oni bratski klub sa crvenom zvezdom a mi sa Paokom.

7.Po tvom mišljenju koji je realan domet Partizana ove sezone?

Iskreno se nadam da će uspeti da se domognu lige šampiona ali i liga Evrope je uspeh.Nemoj da zaboravimo da u zadnjih 15 godina samo je Partizan učesnik nekih od ova dva takmičenja i sa ponosom predstavlja Srbiju i klub u Evropi.Nadam se da će to biti i ove sezone makar jedno od ova dva takmičenja očekujem u Evropi a u prvenstvu zna se da odbrane duplu krunu.

8.Tandem Đuka-Leo teroriše golmane?

Tandem Đu-Le…zaista dobro funkcioniše i dali su dosta golova prošle sezone i ove su krenuli super.Čitao sam da su imali neke nesuglasice ali apelujem da igraju za klub za tim jer jedino tako mogu i oni da profitiraju.Naravno,očekujem da jedan od njih bude strelac u meču sa Olimpijakosom u Beogradu a jedan u Atini… 🙂

9.Sapunica zvana Suma 🙂 ?

Ptatim dešavanja.Vidim da se preko medija nabija veliki pritisak na tog igrača.Očekuju od njega da bude Ronaldo.Mislim da treba da se spusti malo lopta na zemlju.Mislim da taj igrač ima kvalitet za Partizan i da će pomoći klubu ali nemojmo odmah posle jedne utakmice da sudimo.Očekujem da se taj transfer realizuje što pre,jer će imati više vremena da se uklopi u tim.

10.Gde je sad Živko Živković i gde sebe vidiš sledeće sezone?

Trenutno sam počeo pripreme sa ksantijem imam ugovor još dve godine ovde.Prelazni rok je tek počeo,ima nekih ponuda za sada ali videćemo kakvi su ciljevi kluba,moje je naravno da treniram a za sve ostalo rade moj agent i klub.Žnaće se sve u skorijem vremenakom roku.

11.Prošla sezona odlična za tebe,dosta ponuda?

Tako je prošle sezone smo imali dosta uspeha kao tim i generalno i pojedinačno. Mogu reći da je Grčka liga jača od naše i samom tim ima dosta jakih utakmica,uvek ima posla za nas golmane.Imao sam dosta dobrih utakmica.Tako da videcemo,kao što sam i rekao imam ugovor na još dve sezone,ponude su tu.Videćemo šta će biti… 🙂

ZAHVALJUJEMO SE ŽILETU NA ODVOJENOM VREMENU I ŽELIMO MU MNOGO DOBRIH UTAKMICA U NASTAVKU KARIJERE.