Samardo Samjuels se oglasio na instagramu (foto)

Mozzartsport

Saradnja između Samarda Samjuelsa i Partizana se bliži kraju! Takav zaključak se nameće posle nove objave nekadašnjeg člana Barselone na društvenim mrežama.

Momak, koga je rukovodstvo crno-belih suspendovalo zbog kršenja klupske discipline, danas se praktično oprostio od kluba iz Humske. Poslao je vrlo zanimljivu poruku i stavio sliku sa rodne Jamajke.
“-Rani odmor – nema posla, nema problema. Sjebana godina čoveče”, napisao je Samjuels, a potom u narednoj objavi detaljnije objasnio situaciju.
“Ja sam samo momak sa Jamajke. Sve sam video kao blagoslov… Hvala Partizanu što mi je omogućio da stanem na teren i da ga predstavljam. Stvari nisu ispale kao što je planirano, ali bez obzira na sve bilo je neverovatno učestvovati u tom derbiju Zvezde i Partizana. Pratiću moje momke. Instagram je društvena mreža i daje šansu idiotima da urade svoj posao… Za mene je to samo zabava i ljudi ne bi trebalo da obraćaju mnogo pažnje na to. Poštovanje za sve prave fanove”, napisao je Samjuels.

Iskusni centar našao se na udaru trenera crno-belih Miroslava Nikolića posle poraza od Albe. Njegova reakcija je bila žestoka. Žalio se na neredovnu isplatu, tačnije na društvenim mrežama objavio da još nije dobio platu. Odmah je reagovalo rukovodstvo Partizana i do daljeg suspendovalo snažnog centra.

Čini se da je raskid saradnje viđen. Samo da se potraži najbezbolniji način. Ako do toga dođe očekuje se da Partizan potraži novo rešenje pod košem.