S maskom na licu i izmerenom temperaturom – Partizan počeo pripreme!(VIDEO)

Crno-beli su završili kratak odmor i počeli pripreme za novu sezonuIZVOR: NEBOJSA PARAUSIC/© MN PRESS, ALL RIGHTS RESERVED

Iza zatvorenih vrata, uz stroge mere kontrole, Savo Milošević je okupio svoje izabranike u sportskom centru Teleoptik na početku priprema Partizana za novu sezonu.

Pošto se koronavirus pojavio u redovima crno-belih, odlučeno je da pripreme počnu iza zatvorenih vrata.

Zaposleni i prvotimci Partizana pridržavali su se svih mera Vlade Republike Srbije: svi su imali maske, držali su distancu, a svakom je na ulazu u sportski centar merena temperatura.

Plan je bio da se crno-beli presele na Zlatibor već danas.

Zbog dvojice pozitivnih na koronu, kao i kompletne situacije sa virusom u Srbiji i pre svega u Beogradu, klub je dobio preporuku lekara da se nigde na putuje, bar kada je u pitanju prva faza priprema (druga je od 15. do 26. jula).

Boravak u Beogradu će olakšati posao ako još neko bude zaražen. Ostanak u glavnom gradu Srbije ne bi trebalo mnogo toga da poremeti, jer će ekipa u sopstvenom sportskom centru imati maksimalne uslova za rad i biće potpuno izolovana.

Pored standardne ekipe, bez Makija Banjka, na pripremama su se pojavili i mladi Dragan Bojat, Uroš Knežević, Nemanja Jović, Nikola Čolić, sve 18-godišnjaci, kao i 19-godišnji Savo Arambašić.

Naravno, tu će biti i Nikola “Džoni” Štulić, koji je već debitovao u Superligi, a u petak je potpisao i četvorogodišnji ugovor.

Fotografije i video-materijal ćemo objavljivati kako nam bude stizao iz “Zemunela”.

Tekst preuzet sa portala Mondo sport