Rukometni klub ima novog sponzora: ”Hvala Ostoji”

Rukometni klub Partizan saopštio je danas da je dobio prvog većeg sponzora, kompaniju Globos osiguranje.

Partizan ima novog sponzora: ''Hvala Ostoji''

Kako se navodi, kompanija Globos osiguranje je akcionarsko društvo koje na tržištu Srbije posluje od 1994. godine. Od februara 2020. godine Globos osiguranje se nalazi u većinskom vlasništvu kompanije Britiš Motors na čijem se čelu nalazi predsednik košarkaškog kluba Partizan Ostoja Mijailović.

“Pravi prijatelji se prepoznaju u teškim vremenima. U doba globalne krize, Globos osiguranje postaje naš partner i na taj način nam olakšava funkcionisanje, što je jasan pokazatelj želje da se pomogne razvoju sporta. Kao što znamo, rukomet nije profitabilan sport i ovo ulaganje se može posmatrati i kao društveno odgovorno delovanje.
Želeo bih da se ovom prilikom zahvalim i kompaniji Globos osiguranje i predsedniku KK Partizan Ostoji Mijailoviću koji se nalazi na čelu poslovnog sistema u okviru kojeg Globos funkcioniše.
Uveren sam da je ovo samo početak dugoročne i uspešne saradnje”, rekao je predsednik rukometnog kluba Partizan Željko Perkunić.

Partizan je naveo da je ovo prvi u nizu sponzora koje je Upravni odbor obezbedio za nastupajuću sezonu, što će u velikoj meri omogućiti normalan rad ekipi i naglasio da su se “neke stvari značajno pomerile napred” i da je sada pravi trenutak da prijatelji kluba podrže novi početak.

Izvor Sportske net