Rešen problem sa “devetkom” Partizana

Vršičac dužnosti trenera prvog tima Partizana žarko Lazetić kaže da je izglađen nesporazum sa Nemanjom Nikolićem, koga je oterao u svlačionicu posle nervzne reakcije na terenu tokom utakmice u Kupu Srbije.

Iako je, kako sam kaže, dobio zadatak od uprave da vodi prvi tim na prve dve utakmice od kako je dosadašnji trener Zoran Mirković podneo ostavku, Žarko Lazetić je već na prvoj pokazao da ima integritet.

Nakon što je napadač Nemanja Nikolić nervozno gestikulirao i nešto prokomentarisao na račun Lazetića, v.d trenera Patizana ga je isterao iz igre i poslao ga u svlačionicu već u prvom poluvremenu kup utakmice protiv Napretka u Kruševcu.

Nikolić je, prema izveštajima iz Kruševca, polomio staklo na svlačionici, posle čega se Lazetić izvinio domaćinu meča zbog nepromišljenosti svog igrača.

Pred prvenstvenu utakmicu sa Spartakom, Lazetić je na konferenciji za novinare upitan da li je ovaj nesporazum sa Nikolićen izglađen?

Rešen je problem unutar svlačionice, nije gurnut pod tepih i nije se desilo da smo prešli preko toga kao da se nije ni desilo. Rešeno je na najbolji mogući način“, glasio je odgovor Lazetića.

Izvor Mondo sport