REGIONALNI ŠAMPION STIŽE U BEOGRAD NA MEGDAN SA PARTIZANOM!

Crno-beli će 31. avgusta (ragbi teren na Adi Ciganliji, 17:30h) odigrati test utakmicu protiv Ragbi kluba Mladost iz Zagreba. S obzirom na to da je u pitanju klub koji je osvojio Regionalno ragbi prvenstvo (Regional Rugby Championship, skraćeno RRC), nema sumnje da će ovo biti najteži protivnik Partizana u poslednjih nekoliko meseci. Samim tim, ovaj meč će biti odlična uvertira za nastavak Prvenstva Srbije i početak takmičenja u Kupu Srbije.

HARK Mladost (Hrvatski Akademski Ragbi Klub Mladost) je trenutno jedan od najrespektabilnijih klubova u susednoj državi. Tokom prošle sezone osvojili su nekoliko domaćih trofeja, a kruna njihove sezone predstavlja osvajanje Regionalnog ragbi prvenstva, najjačeg takmičenja u regionu. Iako imaju dobru reputaciju, pobeda protiv velikog imena kao što je Partizan donela bi im još veću slavu.

Naravno, ta pobeda neće doći lako. Ragbisti Partizana se već mesec dana aktivno spremaju za nastavak takmičenja u Prvenstvu Srbije u kojem brane titulu. Ova utakmica će doći kao dobar test za izabranike Marka Prijića i pokazaće kakve rezultate treba očekivati od “Parnog valjka” ove sezone.

Nedelju dana nakon ove utakmice počinje Prvenstvo Srbije, čiji će raspored blagovremeno biti objavljen na našem sajtu. 

Napred Partizan!

Zvanični sajt RK PARTIZAN